info


Breinbox

Breinbox is een dienst voor studiebegeleiding, motivatie- en weerbaarheidstraining.

We bieden een individuele begeleiding op maat van elke jongere, want iedereen is anders en heeft andere verwachtingen en doelen. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij Breinbox centraal.

We gaan samen aan de slag om je weer een flinke duw in de goede richting te geven. Dat kan door het aanleren van een slimmere studiemethode of door je motivatie een ferme boost te geven.

Gaat het wat moeilijker op school of is het niet zo gemakkelijk een plekje te vinden in een nieuwe klasgroep, dan kan je ook bij Breinbox terecht. Tijdens de weerbaarheidstraining ‘Rots en water’ leer je heel wat tips en tricks om stevig op beide benen te staan.

Als leerkracht en studiebegeleider heb ik de voorbije jaren heel wat expertise opgebouwd op het vlak van leren leren en motivatie en die wil ik graag met jou delen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Tom Durie

Tom Durie is de drijvende kracht achter Breinbox. Tom staat al meer dan 20 jaar voor de klas als leraar Nederlands - geschiedenis. Tijdens zijn lespraktijk specialiseerde hij zich in studiebegeleiding en motivatietraining. Met Breinbox wil hij met zijn opgebouwde expertise zoveel mogelijk jongeren helpen hun schoolwerk op een positieve manier aan te pakken, hun studiemethode efficiënter te maken en een haalbare planning te leren opstellen, zodat ze meer gemotiveerd worden en (weer) met een goed gevoel naar school kunnen gaan. In de training Rots en Water ® werkt hij samen met jongeren aan een positief zelfbeeld en een betere weerbaarheid in conflictsituaties. Tom volgde de voorbije jaren verschillende opleidingen rond studiebegeleiding en motivatie, o.a. bij Maarten Vansteenkiste. Hij is ook een gecertificeerd Rots en watercoach.