samen studeren


Zien studeren doet studeren. Het is dikwijls moeilijk om op je eentje thuis aan de slag te gaan. Bij Breinbox kun je studeren samen met een studiebegeleider en een kleine groep studenten (maximum 6 per sessie). Niet alleen over een eigen ruime werkhoek met internetaansluiting in een aangename en rustige omgeving, je kunt je studiebegeleider ook om tips en hulp vragen bij je studiewerk. Ideaal voor studenten die wel samen willen studeren, maar de drukte van een grote studiezaal willen vermijden.

Wel vooraf even inschrijven, zodat je zeker bent van je studieplek. Eén sessie bestaat uit twee studieblokken van 50 minuten, met 10 minuten pauze tussenin. Tijdens de pauze heb je de mogelijkheid om te ontspannen of even te overleggen met je medestudenten.


praktisch

Inschrijven kan via onderstaande inschrijvingsmodule. Selecteer de gewenste datum en sessie, het is ook mogelijk om voor meerdere sessies te reserveren. Na inschrijving ontvang je een mailtje met de bevestiging. Bij een eerste inschrijving ontvang je een inschrijvingsformulier dat je ingevuld dient terug te sturen.

Annulatie van een reservering dient te gebeuren minimum 48 uur voor je geplande sessie. Hiervoor contacteer je Breinbox telefonisch of via mail. Als je later of niet annuleert, wordt je sessie toch aangerekend.

Zijn er problemen met de reservatie, neem dan gerust contact met ons op via: contact, selecteer samen studeren.


prijs

Prijs per sessie (2 x 50 min.): € 20

locatie

Kasteelstraat 31

8600 Diksmuide


DATA EN UREN SAMEN STUDEREN 2019

za 30 nov: 13.30 u. - 15.20 u.

zo 1 dec: 9.30 u. - 11.20 u.

za 7 dec: 13.30 u.- 15.20 u.

zo 8 dec: 9.30 u. - 11.20u.

za 14 dec: 13.30 u. - 15.20 u.

zo 15 dec: 9.30 u. - 11.20 u.

reservatie

Het online reservatiesysteem is nog niet geactiveerd. Inschrijven voor Samen Studeren kan via mail of telefonisch. Alle gegevens vind je terug op de contactpagina.